Spolupráce s Blue Line Patriots LE

Rádi bychom se s vámi podělili o radostnou novinku. Podařilo se nám navázat úzkou spolupráci s moto klubem BLUE LINE PATRIOTS LE CZECH REPUBLIC. Říkáte si, kdo jsou? Jde o partu kamarádů a kolegů, kteří společně tráví svůj volný čas v sedlech motorek. Svým znakem vyjadřují patriotismus ke své zemi, jejich členové patří ke složkám IZS (policisté, hasiči,..). Řídí si svoji vlastní hierarchii, která plně respektuje mezinárodní pravidla motocyklových klubů LE (Law Enforcement).

 A to není zdaleka vše. Tento moto klub totiž před lety vytvořil charitativní projekt Modří andělé, kde pomáhají finančně i materiálně podporovat děti ve FOD Klokánek Štěrboholy a další smysluplné charitativní projekty. Kromě této pomoci také pořádají s dětmi nejrůznější aktivity, například opékání buřtů s hraním na kytaru, Halloween v maskách či dětský den. Každý rok pořádají vánoční a prázdninovou sbírku, jejíž celý výtěžek putuje na transparentní účet FOD Klokánek Štěrboholy.

Díky navázání spolupráce jsme se i my, Motoplace, stali hrdou součástí tohoto projektu. Z navázané spolupráce máme velikou radost a těšíme se, co dalšího nás společně čeká. V nejbližší době jde o akci Klokánek na prázdniny dne 28.5.2022, kde je cílem vybrat finanční prostředky pro prázdninový pobyt dětem z Klokánku. Součástí bude bohatý program pro děti i dospělé, tombola a dražba.